fredag den 13. september 2013

Baby uro og tilbehør

Hos tøjdyret får vi hele tiden nye varer ind ad døren. Her på bloggen kan du se en masse ekstra billeder af det legetøj du kan finde i vores webshop. Vi vil beskrive det lidt mere grundigt her, end på hjemmesiden.

I dette oplæg har vi taget billeder af en baby uro og af Tiny love giraf Gitte :)


Denne baby uro er super god til små børn. Uroen har for mange forskellige flotte farver, og mange gode lyde når man puffer til den. Det er vigtigt for dit barns motorik, at han/hun får "respons fra uroen" når han/hun rører ved den, og det får de i form af lyde, rasleting, og bevægelse. Denne baby uro har en klokke i midten, og udenom hænger der hhv. en spiral med ringe, en bold og en pude med spejl. En virkelig god uro som kan hænges alle steder ved hjælp af det smarte clips-ophæng.



Den fjollede giraf som vi også har valgt at gå lidt i detaljerne med, er også et af de små børns favoriter. Det er nemlig en giraf bamse som man kan trække i halsen, og så begynder den at vibrerer. Derudover har giraffen en klokke i hovedet og knitrende ben, som giver gode rasleeffekter når dit barn puffer til den. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar